Home » Penna » Reklampennor med tryck – vilken är rätt för mitt företag?

Reklampennor med tryck – vilken är rätt för mitt företag?

Att välja rätt reklampenna till ert företag eller förening är inte alltid det lättaste. Man ska ta mycket i beaktande, både er egna grafiska profil, vilken volym som är passande samt se till så att priset blir rätt. För att hitta rätt penna kan det vara bra att ha ett brinnande intresse, precis som pennsamlaren i Västerås, läs artikeln om honom här.

En bra start när man ska välja reklampenna är att kolla igenom sin grafiska profil för att veta vilken grund man vill utgå ifrån när man väljer design. Kanske har ni inte någon grafisk profil i företaget eller föreningen? Det går då utmärkt att utgå från er logo och dess färger.

När ni spikat vilken grafisk profil som ska stå till grund för era reklampennor så att ni kan hålla en unison stil inom företaget är det dags att kolla pennor. Det finns tusentals och det är inte alltid det lättaste att hitta rätt i mängden. Men med er profil med er har ni en bra grund, nu gäller det att få fram en penna som överensstämmer med den!

reklampennor

Ett bra sätt att kolla igenom många olika pennor är att söka online, en av marknadens största leverantörer av pennor är Printoz.se, ni finner alla deras reklampennor här. Där kan ni enkel slå in er önskade färg på pennan samt en prisbild ni vill ligga inom. Trots tusentals modeller i sortimentet kan ni nu i lugn och ro leta igenom de mest relevanta för er.

När ni hittat en penna som ni tycker ser bra ut är det dags att välja tryck. Oftast funkar det fint med endast logon, då tryckytan är begränsad, men det går oftast fint att få med slogans, kontaktinfo med mera! Speciellt vissa pennor har bra med extra tryckytor på till exempel clipset.

För att få reda på hur trycket blir på pennan kan ni be er leverantör att ordna en bildskiss åt er. De flesta leverantörer gör detta kostnadsfritt. Ni får då en digital korrektur där ni tydligt ser tryckets placering och storlek.