Home » Penna » Hur många reklampennor ska man köpa?

Hur många reklampennor ska man köpa?

När det handlar om hur många reklampennor du ska köpa är detta en fråga som inte har ett klart svar. Den första faktorn är beroende av hur stort ditt företag är, och hur många pennor du vill dela ut pennor till. Naturligtvis kommer du även att ha en marknadsföringsbudget, vilket betyder att du kommer att kombinera ditt inköp av reklampennobuyr med all annan fysisk och virtuell marknadsföring. Något annat som också spelar in på hur många reklampennor du köper in vid olika tillfällen är vad som kommer att hända den närmaste tiden. Kommer du att arrangera några konferenser eller föreläsningar? Är det en mässa som står för dörren? Allt detta kommer att spela in på hur många reklampennor du behöver beställa.

Något annat som alltid påverkar hur stor din beställning av reklampennor blir är att du inte kan samla på dig ett för stort lager. Detta handlar då om att dina reklampennor inte bara lämnar ett budskap, utan för att vara effektiva verktyg för marknadsföring måste de också hålla god kvalitet och fungera. När det gäller detta handlar det om bläckets livslängd. En tumregel är att inte köpa ett större lager än vad du gör av med under en period av nio månader. Då bläckets livslängd ligger någonstans runt just nio månader.

Något annat som spelar in på hur många reklampennor du köper in är naturligtvis att din beställning blir kostnadseffektiv. Detta har på ett smart sätt kombinerats med bläckets livslängd av de flesta professionella företag inom presentreklam. När du beställer reklampennor är det därför alltid bästa att fråga om offert och tala om vad som är förestående gällande olika aktiviteter. Då kan ditt företag inom presentreklam lätt ge dig det bästa priset på en order som kommer att täcka alla dina behov. På så sätt kan du alltid optimera din användning och dina kostnader gällande reklampennor på det perfekta sättet.