Home » Penna » Blyertspennor med tryck

Blyertspennor med tryck

Ända sedan du gick ut gymnasiet så är du nog van vid att se bläckpennor överallt. Inom företag, kommun och föreningar så värderar man den hållbarhet som bläck erbjuder. Det du skriver stannar kvar och kan inte bli otydligt även om pappret hamnar längst ner i en pappersbunt i ett halvår.

Problemet är bara att traditionella anteckningar blir allt mer färre, vilket minskar behovet att skriva med bläckpennor. Idag använder man främst pennor för att föra dagliga anteckningar, tillfälliga instruktioner eller för att rita drakar under ett långt möte. Med det i bakhuvudet kanske det är dags att övergå till blyertspennor?

Er första reaktion är kanske att ni inte vill vässa pennor som om ni vore stenåldersmänniskor, men det finns många fördelar med blyerts. I många fall är dom bra för miljön, mer så än den mest miljövänliga bläckpenna du kan hitta. En träpenna utan sudd på toppen är egentligen bara gjord av två saker: trä och blyerts.

blyertspennor med tryck

Samma sak kan knappast sägas om en bläckpenna gjord av återvunna PET-flaskor. Den största utmaningen med att inhandla blyertspennor med tryck är antagligen känslan. Det känns inte lika bra som vanliga bläckpennor. Men alla trender har börjat med en pionjär som utmanade normerna.

Att blyertspennor kostar någon krona mindre är knappast en nackdel. Det må kännas som en obetydlig skillnad, men ska man köpa in tusentals pennor så gör det skillnad. Eftersom blyertspennor har mycket bättre hållbarhet (blyerts torkar inte) kan ni även utan tvekan köpa ett stort lager till ett lågt styckpris. Viktigt om ni vill trycka på dom och dela ut dom som en giveaway!